2 επιλογές απο την Jupiler Pro League (01/02/15)


Καλημερα φιλες και φιλοι. 2/2 ειχαμε χτες και επιτελους ξαναπηγαμε ταμειο μετα απο ενα αρκετο διαστημα ντεφορμαρισματος για την στηλη μας. Ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια και σημερα. 3 ματς εχει το προγραμμα για παμε να δουμε τις επιλογες μας


15:30 Λοκερεν - Γανδη
Η Λοκερεν προερχεται απο την εκτος εδρας της επικρατηση με 0-1 επι της Μαλιν και επιτελους νικησε μετα από ενα σερι 6 συνεχομενων ματς χωρις νικη. Αυτο το ντεφορμαρισμα που εκανε την αφησε 4 βαθμους πίσω απο την 6η θεση και την εισοδο της στην προνομιουχο εξαδα που οδηγει στην διεκδικηση μιας θεσης στις ευρωπαϊκες διοργανωσεις, που ειναι και ο κυριος στοχος για την Λοκερεν και φετος. Εντος εδρας σε 12 αναμετρησεις μετραει 6 νικες, 4 ισοπαλίες και 2 ηττες.

Στην αντιπερα όχθη η Γανδη, συνεχιζει την καταπληκτικη της πορεια. Την περαμενη αγωνιστικη επικρατησε με 3-1 εντος εδρας επι  της Οστανδης και βρισκεται πλεον στην 4η θεση με εναν βαθμο διαφορα από την Κορτράικ η οποια ομως εχει και 1 ματς περισσοτερο.

Τι παιζουμε εδω; Η Γανδη φαινεται να εχει παρει τον αερα της Λοκερεν καθως φετος ήδη μετραει 3 νικες απεναντι της. 2 για τον θεσμο του κυπελλου και μια απο το ματς της 1ου γυρου οπου επικρατησε 1-0. 6 νικες και 1 ηττα για την Γανδη στα τελευταια της 7 ματς, ενω η αντιστοιχη φορμα της Λοκερεν ειναι 1 νικη, 1 ισοπαλια και 5 ήττες. Θα το παλεψει η Λοκερεν σημερα αλλα το 2.00 στο Draw No Bet διπλο της Γανδης μου αρεσει αρκετα γι'αυτο και θα το προτιμησω.

19:00 Αντερλεχτ - Ζουλτε Βαρεγκεμ
Η Αντερλεχτ προερχεται απο την εκτος εδρας ήττα με 2-0 στο ντερμπυ με την Στανταρ Λιεγης. Στις πολλες της απουσιες λογω τραυματισμων και Κοπα Αφρικα προστεθηκε και ο Ντεφουρ λόγω της αδικιολογητης κατα την γνωμη μου κοκκινης καρτας που δεχτηκε για διωξιμο της μπαλας. Φαινεται να μην παταει καλα τον τελευταιο καιρό.

Στο αντιπαλο στρατοπεδο η Ζουλτε Βαρεγκεμ προερχεται από την ηττα της εντος εδρας από την Βεστερλο με 1-3 και βρισκεται στην 10η θεση χωρις να εχει βλεψεις για πιο πανω αλλα και χωρις να ανησυχει και για κατω. Σε 12 εκτος εδρας αναμετρησεις της φετος μετραει 4 νικες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Τι παιζουμε εδω; Παρα πολλες και βασικες οι απουσιες της Αντερλεχτ αλλα δεν παυει να ειναι Αντερλεχτ. Υπο αλλες συνθηκες ίσως να πηγαινα στην κοντρα αλλα πιστευω ότι η ήττα από την Στανταρ και το πως ηρθε (αδικη κοκκινη στον Ντεφουρ) την εχει πεισμωσει και θα τα δωσει όλα σημερα ετσι ωστε να μην μεγαλωσει κι αλλο η διαφορα με την πρωτη Κλαμπ Μπριζ. Λογω των απουσιων εχουμε και τον ασσο σε σχετικα καλη αποδοση μιας και υπο νορμαλ συνθηκες ο συγκεκριμενος ασσος δεν πιστευω να δινοταν σε αποδοση πανω απο 1,35. Ασσος λοιπον εδω.

Συνοπτικα:
15:30 Λοκερεν - Γανδη Draw No Bet 2 (2.00)
19:00 Αντερλεχτ - Ζουλετ Βαρεγκεμ 1 (1.50)

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Υ.Γ.1 Αλλαξαμε λίγο την μορφη του blog, ετσι ωστε να την κανουμε λιγο πιο ομορφη εμφανισιακα, αλλα δεν ειμαστε ακομα 100% ετοιμοι. Ελπιζω οταν θα αποκτησει την τελικη του μορφη να σας αρεσει.
Υ.Γ.2 "Δεν ειχαμε σκοπο να παμε τόσο βαθια, μα καποιος απο μας στον δρομο πεταξε τη λεξη ΦΩΤΙΑ..." .  Τεραστιε Σαλβαντορ!!!


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου