2 επιλογές από την Jupiler Pro League (07/02/15)


Kαλημερα φιλες και φιλοι. Το κυριως μενου της 25ης αγωνιστικης της Jupiler Pro League διεξαγεται σημερα με 4 αναμετρησεις. Η αυλαια της αγωνιστικης ανοιξε χτες με την ευκολη νικη με 3-0 της Στανταρ Λιεγης επί της Μουσκρον Περουβελτς (φασεις και γκολ θα τα βρειτε στο LBS TV). H νικη αυτη ανεβασε την Στανταρ στην 3η θεση με μολις εναν βαθμο λιγοτερο απο την Αντερλεχτ (με ενα ματς περισσοτερο), σε μια χρονια που στα μεσα της φαινοταν χαμενη για την ομαδα της Λιεγης.Παμε όμως γρηγορα στα φρεσκα κουλουρια και τις επιλογες μας.


19:00 Μαλίν - Σαρλερουά
Η Μαλίν προερχεται απο το 2-2 εκτος εδρας με την Βαασλάντ Μπεβερεν και εχει συμπληρωσει 5 σερι αγωνιστικες χωρίς νικη, γεγονος που την εχει φερει στην 12η θεση και μολις 5 βαθμους παραπανω απο την 15η θεση και τα play off υποβιβασμου. Το καλο της υποθεσης είναι οτι στην 15η θεση βρισκεται η Μπεβερεν και επομενως με την μη ηττα της η Μαλίν κρατησε μια διαφορα ασφαλειας.

Η Σαρλερουά από την αλλη επέστρεψε στις νικες μετα τις 2 ήττες από την Σερκλ Μπριζ και την λευκη ισοπαλία εκτος εδρας με την Κορτράικ. Νικησε την περασμενη αγωνιστικη με 1-0 εντος εδρας την Γκενκ και εκανε ενα πολύ σημαντικο βημα για την κατακτηση της 6ης θεσης και την εισοδο της στα play off I.

Tι παιζουμε τωρα; Μια ιδεα ειναι να παμε με το διπλό της Σαρλερουα η οποια φετος είναι σαφως καλυτερη σαν ομαδα. Αλλα τσεκαροντας τα στατιστικα των 2 ομαδων παρατηρησα ότι η Μαλίν στα τελευταια της 9 εντος εδρας ματς μετραει 9/9 under. Καποια στιγμη θα σπασει αυτο το σερί αλλα ελπιζουμε όχι σημερα μιας και η επιλογη μας για το συγκεκριμενο ματς θα είναι το Under 2,5 goals.

21:00 Γανδη - Βεστερλο.
Η Γανδη μπορει να ηττηθηκε μεσοβδομαδα εντος εδρας με 0-2 απο την Αντερλεχτ στον 1ο ημιτελικο του Βελγικου Κυπελλου και να ελαχιστοποιησε ετσι τις ελπιδες της για παρουσια στον τελικο, αλλα στο πρωταθλημα συνεχιζει την καταπληκτικη της φετινη πορεια. Την περασμενη αγωνιστικη σε ενα καταπληκτικο ματς στο οποιο προηγηθηκε 3 φορες αλλα ισοφαριστηκε αλλες τοσες, πήρε τον βαθμο της ισοπαλίας με το 3-3 μεσα στην εδρα της Λοκερεν και ετσι συνεχισε το σερι της στο οποιο στα 6 τελευταια ματς μετραει 5 νικες και 1 ισοπαλία.

Στο αντιπαλο στρατοπεδο η Βεστερλο νικησε με 1-0 εντος εδρας την Σερκλ Μπριζ και επιασε τους 39 βαθμους και την 9η θεση μην εχοντας βλεψεις ουτε για παραπανω αλλα χωρις να ανησυχει και για παρακατω. Στοχος της πλεόν ειναι ενα καλο πλασαρισμα στην βαθμολογια ετσι ωστε να ξεκινησει με όσο το δυνατον περισσοτερους βαθμους στα play off II. 

Tι παιζουμε εδώ; Ομαδες με επιθετικη φιλοσοφια και οι 2. 14 over σε 24 ματς για την Γανδη. 17 Over σε 24 για την Βεστρλο η οποια είναι οσα ερθουν και οσα πάνε. Στις 4 τελευταιες αναμετρησεις των 2 ομαδων μεσασ στην Γανδη ειχαμε 4/4 Over. Οπως ευκολα καταλαβαινετε η επιλογη μας για το συγκεκριμενο ματς θα ειναι το over 2,5 goals.

Συνοπτικα:
19:00 Μαλίν - Σαρλερουά Under 2,5 goals (1.83) FT 0-0
21:00 Γανδη - Βεστερλο Over 2,5 goals (1.65) FT 4-0

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Υ.Γ. Ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια απο την ελληνικη ροκ σκηνη η οποια και εσπερνε μεσα στα '90ς oταν και ήμουν εφηβος. "Να τα όνειρα! ΠΑΡ'ΤΑ...".

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου