2 επιλογες απο την Jupiler Pro League (08/02/15)


Καλημερα φιλες και φιλοι. Επιβεβαιωθηκαν οι 2 χτεσινες μας επιλογες και όσοι μας ακολουθησαν πήγαν ταμειο. Ελπιζω να εισασταν αρκετοι. Το σημερινο μενου περιλαμβανει 3 ματς. Για παμε στα γρηγορα να δουμε τις επιλογες μας. 


15:30 Κορτράικ - Κλαμπ Μπριζ
Η Κορτράικ με την εκτος εδρας νικη της με 0-3 μεσα στην Μουσκρον συνεχισε την εκπλήκτικης της φετινη πορεια και τους 41 βαθμους και την 5η θεση αποκτωντας παραλληλα και μια διαφορα 4 βαθμων απο την 7η Λοκερεν η οποια μαλιστα εχει και ενα ματς παραπανω. Η εισοδος επομενως στην 6αδα που στις αρχες της σεζόν εμοιαζε σαν ονειρο απατηλο για τους γηπεδουχους εχει αρχισει και παιρνει σαρκα και οστα πλεον μιας και βρισκομαστε μολις 6 ματς πριν την ληξη της κανονικης διαρκειας του πρωταθλήματος.

Και αν η πορεια της Κορτράικ θεωρειται εκπληκτικη, τι να πουμε και πως να περιγραψουμε την πορεια της φετινης Κλαμπ Μπριζ. Αήττητη σε ολες τις διοργανώσεις (πρωταθλημα-κυπελλο-Europa League) απο τα τελη του Αυγουστου και ενω εχουμε φτασει στα μεσα του Φεβρουαριου και στο πρωταθλημα ειναι στην πρωτη θεση με 7 βαθμους διαφορα απο την δευτερη Αντερλεχτ, στο κυπελλο εχει σχεδον καπαρωσει μια θεση στον τελικο μιας και για να αποκλειστει θα πρεπει να χασει εκτος εδρα  με 4-0 απο την συντοπιτισσα Σερκλ Μπριζ, ενω συνεχιζει και στην επομενη φαση του Europa League.Την περασμενη αγωνιστικη νικησε εντος εδρας με 2-0 την Οστανδη, ενω μεσοβδομαδα επικρατησε στον πρωτο ημιτελικο του κυπελλου με 5-1 επι της Σερκλ Μπριζ.

Τι παιζουμε εδω; Με οποινοδηποτε αλλον αντιπαλο θα πήγαινα με τον ασσο της Κορτράικ, αλλα τωρα η Κορτράικ εχει απεναντι της την Μπριζ. Οσο κουρασμενη και να ειναι απο τα συνεχη ματς, η φετινη Κλαμπ Μπριζ απλα δεν μπορει να χασει. Γι'αυτο και η επιλογη εδω θα ειναι το Draw No Bet διπλο της ομαδας του Πρεντ'ομ ελπιζοντας να συνεχισει το αηττητο σερι της και να μας πληρωσει και σημερα.

19:00 Σερκλ Μπριζ - Αντερλεχτ
Η Σερκλ Μπριζ εχασε την περασμενη αγωνιστικη με 1-0 εκτος εδρας απο την Βεστερλο δυσχερενοντας ακομα περισσοτερο την θεση της μιας και πλεον βρισκεται στην 14η θεση και σε αποσταση μολις ενος βαθμου απο τα μπαραζ υποβιβασμου. Μεσοβδομαδα για τον θεσμο του κυπελλου ηττηθηκε με το βαρυ 5-1 απο την Κλαμπ Μπριζ εξανεμιζοντας ουσιαστικα οσες λιγοστες ελπιδες ειχε για προκριση στον τελικο του Βελγικου κυπελλου. 

Στην αντιπερα οχθη η Αντερλεχτ συνεχισε τις απωλειες βαθμων την περασμενη αγωνιστικη μιας και δεν μπορεσε να νικησει εντος εδρας την Ζουλτε Βαρεγκεμ μενοντας στο φτωχο 0-0. Για τον θεσμο του κυπελλου μεσοβδομαδα επικρατησε με 0-2 εκτος εδρας επι της Γανδης στον πρωτο ημιτελικο και βρισκεται με 1,5 ποδι στον τελικο οπου πιθανοτερος της αντιπαλος θα ειναι η Κλαμπ Μπριζ. 

Τι παιζουμε εδω;Σε 12 εντος εδρας αναμετρησεις η Σερκλ Μπριζ μετραει μολις 7 γκολ στο ενεργητικο της, ενω εχει συνολικα την χειροτερη επιθεση του πρωταθληματος με μολις 16 γκολ σε 24 ματς. Απο την αλλη η Αντερλεχτ με 26 γκολ παθητικο εχει την 3η καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος πισω απο την Κλαμπ Μπριζ (22 γκολ παθητικο) και την Γκενκ (23 γκολ παθητικο). Η επιλογη μας γι'αυτο το ματς θα ειναι το Νο γκολ γεγονος που το βρισκουμε σε αποδοση 1,83.

Συνοπτικα:
15:30 Κορτράικ - Κλαμπ Μπριζ 2 Draw No Bet (1,53) FT 2-0
19:00  Σερκλ Μπριζ - Αντερλεχτ No Goal (1,83) FT 0-2

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Υ.Γ. Up the '90s ρεεεεεεεε!!! Τρυπες και δεν χωρας πουθενααααααα!!!


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου