2 επιλογες από την Jupiler Pro League (14/02/15)


Kαλημερα φίλες και φιλοι. Μολις 5 αγωνιστικες απεμειναν πριν την λήξη της κανονικης διαρκειας της φετινης Jupiler Pro League. H 26η αγωνιστικη ανοιξε την αυλαια χτες με τη νικη της Γκενκ μεσα στην Βεστερλο με 1-2 (φασεις και γκολ μπορειτε να τα παρακολουθησετε στο LBS TV). To σημερινο προγραμμα εχει 4 ματς. Παμε να δουμε τις επιλογες μας.
 19:30 Ζουλτε Βαρεγκεμ - Στανταρ Λιεγης
Η Ζουλτε προερχεται απο την εντος εδρας ήττα της με 2-3 από την Λιρς, ενα αποτελεσμα που ξαναεβαλε στο παιχνιδι της παραμονης την τελευταια Λιρς. Γενικα το τελευταιο διαστημα οι γηπεδουχοι δεν βρισκονται και στα καλυτερα τους καθως στα τελευταια 5 τους ματς μετρανε μολις 1 νικη - 1 ισοπαλία και 3 ήττες. 

Στην αντιπερα όχθη η Στανταρ προερχεται απο την ευκολη εντος εδρας νικη τους επί της Μουσκρον Περουβελτς με 3-0, νικη που την ανεβασε στην βαθμολογια μιας και πλεον βρισκεται μολις 4 βαθμους πίσω απο την 2η Αντερλεχτ και 8 πίσω από την πρωτοπορο Κλαμπ Μπριζ. Την Στανταρ αυτη την στιγμή  την πετυχαινουμε σε τοπ φορμα μιας και στα 7 τελευταια της ματς, μετραει 6 νικες και 1 ισοπαλία.

Τι παιζουμε εδω; Όταν εχουμε μια ομαδα (Στανταρ) η οποια σε 13 εκτος εδρας ματς μετραει 8 νικες - 2 ισοπαλίες και μολις 3 ήττες και το Draw No Bet διπλο της μας προσφερεται στο 1,75, λεμε ευχαριστώ και το τσιμπάμε. Οι πιο τολμηροι μπορουν να διαλεξουν και το καθαρο διπλό των φιλοξενουμενων που μας δινεται σε αποδοση 2,45. Εμεις θα παρουμε το Draw No Bet για να εχουμε την καλυχη και σε περιπτωση που ερθει Χ το ματς.

21:00 Λιρς - Σερκλ Μπριζ
Την εκπληξη της αγωνιστικης εκανε η Λιρς την περασμενη βδομαδα παιρνοντας μια τεραστιας βαθμολογικης αξιας νικη με 2-3 μεσα στην Ζουλτε Βαρεγκεμ. Η νικη αυτη την ανεβασε στους 18 βαθμους και πλεον βρισκεται σε απόσταση 3 βαθμων από την προτελευταια Μπεβερεν και 4 από την 14η και σημερινη της αντιπαλο Σερκλ Μπριζ. Μολις 5 αγωνιστικες μενουν για το περας της κανονικης διαρκειας οποτε μπορειτε να καταλαβετε ποσο σημαντικος ειναι ο σημερινος αγωνας. Με νικη παραμενει στο παιχνιδι της σωτηριας ενω με ήττα αποχαιρετα απο σημερα την διεκδικηση της απευεθειας σωτηριας.

Στο αντιπαλο στρατοπεδο η Σερκλ Μπριζ την περασμενη αγωνιστικη ηττηθηκε ευκολα εντος εδρας από την Αντερλεχτ με 0-2 ενω μεσοβδομαδα σε ενα διαδικαστικου χαρακτηρα ματς καθως στον πρωτο ημιτελικο ειχε ηττηθει με 5-1, εχασε ξανα απο την συμπολιτισσα Κλαμπ Μπριζ με 2-3 για τον θεσμο του Κυπελλου. Στα 5 τελευταια της ματς για πρωταθλημα και κυπελλο μετραει ισαριθμες ήττες.

Τι παιζουμε σημερα; Το ματς ειναι αυτο που λεμε, ο θανατος σου η ζωη μου. Οποιος χασει σημερα χανεται. Λογω εδρας, φορμας αλλα και κουρασης (τις 2 τελευταιες βδομαδες η Σερκλ Μπριζ εδωσε 2 ματς παραπανω λόγω του Κυπελλου), η επιλογη μας για το συγκεκριμενο ματς θα είναι ο ασσος των γηπεδουχων. Ξερουμε ότι όσο χαλια και να ειναι η Λιρς (τεραστια οικονομικα προβλήματα, αναδιαρθρωση του ροστερ τις τελευταιες αγωνιστικες) σημερα θα τα δωσουν ολα μπας και καταφερουν να σωσουν την χρονια. Μαζι τους λοιπόν! Ασσος

Συνοπτικα:
19:30 Ζουλτε Βαρεγκεμ - Στανταρ Λιεγης Draw No Bet 2 (1.75) FT 1-1 (πιανεται σαν μοναδα)
21:00 Λιρς - Σερκλ Μπριζ 1 (2.00) FT 2-1

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Υ.Γ.  Toυ Αγιου Βαλεντινου σημερα, χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν. Εμεις απεχουμε...


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου