2 επιλογές από την Jupiler Pro League (01/03/15)


Καλημερα φιλοι μου και καλο μηνα να εχουμε. 3 ματς εχει το σημερινο προγραμμα της Jupiler Pro League για την 28η αγωνιστικη. Επειδη η ωρα εχει ηδη περασει παμε στα γρηγορα να δουμε τις επιλογες μας.

15:30 Κλαμπ Μπριζ - Μουσκρον Περουβελτς
Η Κλαμπ Μπριζ επικρατησε μεσοβδομαδα εντος εδρας αυτη την φορα με 3-0 επί της Ααλμποργκ και πήρε το εισητηριο για τους 16 του Europa League. Για το πρωταθλημα την προηγουμενη αγωνιστικη ηττηθηκε εκτος εδρας από την Γανδη με 2-1 και ετσι η διαφορα της από την 2η Αντερλεχτ μειωθηκε στον 1 βαθμό. 

Στο αντιπαλο στρατοπεδο η Μουσκρον Περουβελτς ηττηθηκε με εκτος εδρας απο την Λόκερεν με 1-0 φτανοντας ετσι τις 9 συνεχομενες ήττες και βρεθηκε για πρωτη φορα από την αρχη του πρωταθλήματος στην προτελευταια θεση που οδηγει στα play off III τα οποια στην ουσια είναι μπαραζ υποβιβασμου οπου ο τελευταιος παίζει με τον προτελευταιο 5 ματς οπου οποιος παρει τους λιγοτερους βαθμους οδηγειται κατευθειας στην 2η κατηγορια.

Τι παιζουμε εδω; Μπορει η Κλαμπ Μπριζ να βρισκεται σε καλο φεγγαρι και να ειναι κουρασμενη απο τους συνεχεις αγωνες αλλα παλί παραμενει 2 με 3 σκαλοπατια ανωτερη από την αντιπαλό της. Ο Πρεντόμ αναμενεται να ξεκουρασει αρκετους ποδοσφαιριστες και να προχωρησει σε rotation αλλα ειπαμε ακομα και τα δευτερα της Μπριζ ειναι ανωτερα απο τους βασικους της Μουσκρον. Νικη των γηπεδουχων με ενα γκολ χαντικαπ θα ειναι η επιλογη μας εδω.


19:00 Αντερλεχτ - Κορτράικ
Η Αντερλεχτ γνωρισε την ήττα με 3-1 μεσα στην Μοσχα από την Ντιναμό και ετσι αποκλειστηκε απο την συνεχεια του Europa League μιας και το πρωτο ματς μεσα στο Βελγιο είχε λήξει 0-0. Για το πρωταθλημα η Αντερλεχτ νικησε με 0-1 μεσα στην Γκενκ και ετσι μειωσε την διαφορα από την πρωτοπορο Κλαμπ Μπριζ στον 1 βαθμό. 

Στην αντιπερα όχθη η Κορτράικ επικρατησε εντος εδρας επι της Βεστερλο με το εντυπωσιακο 6-0 και με αυτη τη νικη επιασε τους 47 βαθμους και βρισκεται πλεον στην 5η θεση, Για να φανει ποσο αμφιρροπο είναι το φετινο πρωταθλημα στην Jupiler Pro League απλα να σας πουμε ότι η 7η Γκενκ η οποια αυτη την στιγμη ειναι εκτος των play off I εχει μολις 6 βαθμους διαφορα από την 1η Κλαμπ Μπριζ.

Τι παιζουμε εδω; Η Αντερλεχτ ειναι κουρασμενη και απογοητευμενη απο τον αποκλεισμο απο το Europa League αλλα δεν παυει να ειναι η Αντερλεχτ. Η Κορτράικ ναι μεν ειναι σε καλη φαση και στα τελευταια της 6 ματς μετραει 4 νικες 1 ισοπαλια και 1 ήττα αλλα αν εξαιρεσουμε το ματς με την Κλαμπ Μπριζ ολα τα αλλα ματς ήταν με υποδιαιστερους αντιπαλους. Το 1.83 που δινει για τη νικη των γηπεδουχων θεωρειται ικανοποιητικο και θα προτιμηθει.

Συνοπτικα:
15:30 Κλαμπ Μπριζ (-1) - Μουσκρον Περουβελτς 1 (1.65) FT 3-0
19:00 Αντερλεχτ - Κορτράικ 1 (1.83) FT 2-0

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες

Υ.Γ. Μεχρι τωρα οι μουσικες επιλογες μας ήταν μονο από την ελληνικη ροκ σκηνη. Σημερα για πρωτη φορα θα βαλουμε ξενο κομματι. Και τι κομματι!!! Personal Jesus απο τους θεουληδες Depech Mode.

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου