2 επιλογες από την Jupiler Pro League (07/03/15)


Kαλημερα φίλοι μου. 2 μολις αγωνιστικες μειναν πριν την λήξη της κανονικης διαρκειας του πρωταθλήματος και πλεον καθε αγωνιστικη απο'δω και περα θα διεξαγεται την ιδια μερα και την ιδια ώρα για να εχουμε τυχον ευτραπελα. Επειδη η ωρα ειναι περασμενη πάμε στα γρηγορα να δουμε τις επιλογες μας

21:00 Κλαμπ Μπριζ - Σαρλερουά
Η Κλαμπ Μπριζ προερχεται από την εντος εδρας νικη της με 3-0 επι της Μουσκρον Περουβελτς. Μετά από πολύ καιρο δεν ειχε να δωσει μεσοβδομαδο ματς την βδομαδα που μας περασε οποτε μπορουμε να πουμε ότι οι παιχτες της, πηραν μια ανασα. Εχει να δωσει όμως ματς την επόμενη βδομαδα οταν και υποδεχεται την Μπεσικτας για τους 16 του Europa League.

Στην αντιπερα όχθη η Σαρλερουα προερχεται επί της τεραστιας βαθμολογικης σημασίας νικη της επί της Λόκερεν. Με αυτη τη νικη της αναρριχηθηκε ξανα στην 6η θεση και στην ουσια εθεσε την Λοκερεν εκτος της  διεκδικησης της εισοδου στην 6αδα μιας και υπολειπεται πλεον 5 βαθμων από αυτη. 

Τι θα παιξουμε εδώ; Η Κλαμπ Μπριζ δεν διανυει και την καλυτερη της φορμα ενω σιγουρα το μυαλο των παιχτων της θα είναι στο μεσοβδομαδο ματς για το  Εuropa League που ακολουθει. Από την αλλη η Σαρλερουα θα παλεψει στην ουσια με την ισοβαθμη της Γκενκ για την 6η θεση. Η Γκενκ αυτη την αγωνιστικη υποδεχεται την Ζουλτε Βαρεγκεμ ενω την επομενη αγωνιστικη παει να αγωνιστει μεσα στην Στανταρ Λιεγης. Κανονικα θα επρεπε να παω με την κοντρα στην Κλαμπ Μπριζ αλλα κατι μου λεει ότι σημερα θα μπει δυνατα για να το χτυπήσει το ματς και να καβατζωσει την 1η θεση ενοψει και της δυσκολης συνεχειας σε Κυπελλο- Europa League και Play Off. Ασσος λοιπόν σε απόδοση 1,55.

 21:00 Γκενκ - Ζουλτε Βαρεγκεμ
Η Γκενκ προερχεται από την εκτος εδρας νικη της επί της Λιρς με 0-2 και είναι στο κολπο της διεκδικησης της εισοδου στην πρωτη 3αδα. Όπως γραφω και πιο πανω σημερα αγωνιζεται με την Ζουλτε εντος ενω την τελευταια αγωνιστικη παει στην Λιεγη. Με ήττα της Σαρλερουα από την Κλαμπ Μπριζ σημερα και δικη της νικη, την τελευταια αγωνιστικη θα της φτανει και ο βαθμος της ισοπαλίας για να ειναι αυτη η οποια θα μπει στα Play Off I. 

Στο αντιπαλο στρατόπεδο η Ζουλτε Βαρεγκεμ από την εντος εδρας νικη της από την Μαλίν με 2-3 και εχει φτασει τους 7 σερί αγωνες χωρις νικη. Δεν κινδυνευει να πεσει στα Play Off III ενω δεν μπορει να πάει ουτε και παραπάνω. 

Τι παιζουμε εδώ; Ολα για ολα ειναι το σημερινο ματς για τους γηπεδουχους. Νικανε την ντεφορμε Ζουλτε και παιρνουν το πανω χερι στην υποθεση της εισοδου στην 6άδα. Μαζί τους και εμεις. Ασσος σε απόδοση 1.75

Συνοπτικα:
21:00 Κλαμπ Μπριζ - Σαρλερουα 1 (1.55) FT 1-0
21:00 Γκενκ - Ζουλτε βαρεγκεμ 1 (1.75) FT 3-1

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Υ.Γ.1 Ελπιζω να σας αρεσε η νεα μορφη του blog. Θα χαρω πολύ να ακουσω σχολια σας. Πλεον σας δινεται η ευκαρια να τα κανετε ακομα και απο το προφιλ του facebook σας.
Υ.Γ.2 Χαιρετισματα από την βροχερη Θεσσαλονικη

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου