H τελευταια ευκαιρια της Κλαμπ Μπριζ


Εχω καιρό να ανανεωσω το blog και η αλήθεια είναι ότι εχω ξενερώσει λίγο στοιχηματικα με το Βελγιο. Κυριοτερη αιτια φυσικά είναι η μεγάλη ηττα που εφαγα από την Σερκλ Μπριζ την τελευταια αγωνιστική της κανονικης διαρκειας του πρωταθλήματος όταν και δεν ακολουθησα τους κανονες που ειχα θεσει στον εαυτο μου και πονταρα σημαντικο μερος της καβας μου. Τωρα 3 αγωνιστικες πριν το κλεισιμο της σεζόν θα το δωσω ακομα μια ευκαιρία και θα κανω ενα τελευταιο ποντάρισμα ελπίζοντας η τυχη (γιατι για να κερδισεις το στοιχημα θελει και λίγη τυχη), να μου επιστρεψει ενα μερος του κεφαλαιου που εχασα εκεινη την αποφραδα Κυριακη. 

Στο Μπριζ η τοπικη Κλαμπ Μπριζ υποδεχεται την πρωτοπορο Γανδη (1η η Γανδη με 43 βαθμους και ακολουθουν οι Αντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ με 41) εχοντας μια τελευταια ευκαιρια για να διεκδικησει το πρωτάθλημα μιας και με απωλεια βαθμων σημερα μενει σιγουρα όχι μονο εκτος διεκδικησης αλλα και πιθανοτητα και εκτος των προκριματικων του Champions League. Kαι είναι κριμα μιας και ήταν πρωτοπορος σε ολη την διαρκεια του πρωταθλήματος και μαλιστα και με μεγαλη διαφορα βαθμων στην μεγαλυτερη διαρκεια αυτου, αλλα εμεινε από δυναμεις τον τελευταιο μηνα. Και αυτο οφειλεται κυριως και στην καλη πορεια που εκανε και στο Europa League, οπου εφτασε μια ανασα από τα ημιτελικά, φτανοντας να εχει παιξει μεχρι στιγμης πάνω από 60 επισημους αγωνες. Σημερα με νικη παραμενει στο παιχνιδι του τιτλου και θα πρεπει να περιμενει μια γκελα από την Αντερλεχτ στους 3 εναπομειναντες αγωνες μιας και στην ισοβαθμια υστερει. Πιστευω σημερα θα τα δωσουν όλα γι'αυτο και θα πονταρω στη νικη τους σε απόδοση 1.90.

Το αλλο μεγαλο ματς της αγωνιστικής ειναι το Αντερλεχτ - Στανταρ Λιεγης. Η Αντερλεχτ αντιμετωπίζει τον κακο της φετινο δαιμονα (3/3 ηττες φετος) γνωριζοντας ότι με 3 σερι νικες μεχρι το τελος του πρωταθλήματος θα είναι αυτη η οποια θα πανηγυρισει την κουπα του πρωταθλητη (τελευταια αγωνιστικη ειναι Αντερλεχτ - Γανδη). Πιστευω ηρθε η στιγμη οι γηπεδουχοι να παρουν την εκδικηση τους για τις 3 φετινες ηττες από την Στανταρ. Μπορει η αποδοση του ασσου να είναι χαμηλη αλλα το κινητρο για τους γηπεδουχους είναι τεραστιο γι'αυτο και θα τον πονταρω . Ασσος λοιπόν και εδω. 

Συνοπτικα:
15:30 Κλαμπ Μπριζ - Γανδη 1 (1.90) FT 2-3
19:00 Αντερλεχτ - Στανταρ Λιεγης 1 (1.73) FT 1-1

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες! 
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου