3 επιλογές από την Jupiler Pro League (26/09/15)


Kαλημερα φιλες και φιλοι. Το σημερινο μενου της 9ης αγωνιστικης του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League περιλαμβανει 4 αναμετρησεις. Παμε να δουμε τι θα επιλεξουμε να παιξουμε από το Βελγιο σημερα. 


19:00 Βαασλαντ Μπεβερεν - Γανδη
Η Μπεβερεν προερχεται από την νικη με 2-1 επί της Ντεντερ για τον θεσμο του κυπελλου, ενω την προηγουμενη αγωνιστικη του πρωταθλήματος ηττήθηκε με 5-1 εκτος εδρας από την Κλαμπ Μπριζ. Σχετικά καλα τα πάει μεχρι στιγμης στο πρωταάθλημα εχοντας ενα ρεκορ 3 νικων - 1 ισοπαλίας και 4 ήττων και βρισκεται ακριβως στην μεση της βαθμολογίας (8η θεση). Το χαρακτηριστικο στατιστικο της είναι ότι μετραει 7/8 over 2,5 goals μεχρι στιγμης εχοντας δεχτει 20 γκολ στο πρωταθλημα (η χειροτερη αμυνα) και εχοντας σκοραρει 13 (2η καλυτερη επιθεση πισω από τις Οστανδη και Ζουλτε Βαρεγκεμ που εχουν ενεργητικο 17 γκολ). 

Η Γανδη απο την αλλη προερχεται απο το ευκολο 3-0 επι της Ουπεν για τον θεσμο του Κυπελλου ενω την προηγουμενη εβδομαδα νικησε ευκολα με 4-1 εντος εδρας την Στανταρ Λιεγης. Την τριτη αγωνιζεται μεσα στην Ζενιτ για τον θεσμο του Champions League οποτε ο Bανχαεζεμπρουκ ίσως να ξεκουρασει καποιους βασικους σήμερα. 

Τι παιζουμε εδω; Κολαση γίνονται τα παιχνιδια της Μπεβερεν που είναι η χαρα του Over 2,5 goals. Απο την αλλη η Γανδη είναι ομαδα του Under αλλα λίγο η πιθανη ξεκουραση βασικων παιχτων λίγο το εξαλλο παιχνιδι της Μπεβερεν νομιζω σήμερα θα δουμε πανω από 3 γκολ στο συγκεκριμενο ματς, γι'αυτο και θα επιλεξουμε το Over 2,5 σε αποδοση 1.73.

21:00 Στανταρ Λιεγης - Λεουβεν
Σε 2 ματς πρωταθληματος εχει κατσει στον παγκο της Στανταρ ο νεος κοουτς Χερερα και ακομα δεν εχει δει ουτε βαθμο (εντος εδρας ηττα από την Λοκερεν με 0-1 και 4-1 εκτος εδρας από την Γανδη την προηγουμενη εβδομαδα). Μεσοβδομαδα επικρατησε με 2-3 επί της Κοξιντε. Αυτη την στιγμη βρισκεται ισοβαθμη στην προτελευταια θεση με 7 βαθμους με την σημερινη της αντιπαλο.

Η Λεουβεν νικησε και αυτη μεσοβδομαδα για τον θεσμο του κυπελλου την Λομελ με 3-2 ενω την προηγουμενη αγωνιστικη στο πρωταθλημα ειχε ηττηθει εντος εδρας από την Ζουλτε Βαρεγκεμ με 2-3. Μεχρι στιγμης μετραει 2 νικες - 1 ισοπαλία και 5 ήττες.

Τι παιζουμε εδώ; Νομιζω ηρθε η στιγμη ο νεος κοουτς να γευτει την χαρα της νικης.  Ασσος λοιπον στο φτωχο πλην τιμιο 1.57

21:00 Μουσκρον Περουβελτς - Οστανδη
Με 2 σερι νικες επί Λοκερεν και Κλαμπ Μπριζ η Μουσκρον καταφερε και ξεφυγε (εστω και προσωρινα) από τις τελευταιες θεσεις και πηρε σημαντικη βαθμολογικη ανασα. Μεσοβδομαδα επικρατησε και επι της Ντεινζε με 0-2 κανοντας 3 σερί τις νικες της σε πρωταθλημα και Κυπελλο (από εκει που μετρουσε μονο ισοπαλίες και ήττες). 

Η Οστανδη από την αλλη συνεχίζει την τρελή της πορεία. Την περασμενη αγωνιστικη νικησε με 1-0 εντος εδρας την Κορτράικ και ξεφυγε 4 βαθμους από την 2η μεχρι χτες Αντερλεχτ ( η Ζουλτε Βαρεγκεμ με την χτεσινη της νικη περασε την Αντερλεχτ και είναι αυτη 2η με 2 βαθμους διαφορα από την Οστανδη αλλα με 1 ματς περισσοτερο). 

Τι παιζουμε εδω; Η Οστανδη ξεκουρασε τους βασικους της παιχτες μεσοβδομαδα γι'αυτο και εχασε 0-2 από την Αντβερπ για τον θεσμο του Κυπελλου. Δεν τρωω προλογο από τις 2 σερι νικες της Μουσκρον. Η Οστανδη είναι καλυτερη σαν ομαδα και μπορει να νικησει και σημερα. Γι 'αυτο και θα πονταρουμε στο διπλο Draw No Bet της σε αποδοση 1.62.

Συνοπτικα:
19:00 Μπεβερεν - Γανδη Over 2,5 goals (1.73) FT 1-3
21:00 Μουσκρον Περουβελτς - Οστανδη 2 Draw No Bet (1.62) FT 2-2
21:30 Στανταρ Λιεγης - Λεουβεν 1 (1.57) FT 2-2

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
  




Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου