3 επιλογές από την Jupiler Pro League (17/10/15)


Καλημερα φίλες και φίλοι. Μετα από ενα διάλειμμα 2 εβδομαδων επανερχομαστε δριμυτεροι με τα προγνωστικά μας από το Βελγιο. Το κύριο μενου της 11 αγωνιστικής διεξαγεται σήμερα με 4 αγωνες. Εμεις θα ασχοληθούμε με τους 3. Πάμε στα γρήγορα να δουμε τις επιλογες μας 


19:00 Στανταρ Λιεγης - Βεστερλο.
Ο τυφλος εναντιον του μονοφθαλμου. Αν καποιος στην αρχη του πρωταθλήματος μου ελεγε ότι η Στανταρ Λιεγης μετα από 10 αγωνιστικες θα βρισκονταν στην προτελευταια θεση με μολις εναν βαθμό διαφορα από τον τελευταιο, θα γελουσα και θα τον χλεύαζα. Ε, τωρα αυτος θα γελουσε μαζί μου... Ακομα δεν εχει μπορεσει η Στανταρ να βρει τα πατηματα της. Το υλικο της δεν είναι για αυτη την βαθμολογικη θεση και σιγουρα δεν θα κινδυνεψει αλλα θα πρεπει να βρει τροπο για να αρχισει να κανει και καμια νικη. 

Στην τελευταια θεση βρισκεται η Βεστερλο με μολις 7 βαθμους συκομιδη μετα από 10 αγωνιστικες. Την τελευταια αγωνιστικη ήρθε 1-1 εντος εδρας με την Κορτραικ ενω την αμεσως προηγουενη ειχε ηττηθει με 4-2 εκτος εδρας από την Ζουλτε Βαρεγκεμ με 4-2. 

Τι παιζουμε εδώ; 7/10 αναμετρησεις (14/20 συνολικα) και των 2 ομαδων εληξαν με Οver 2,5 goals και το ίδο βλεπω να γινεται και σήμερα. 

21:00 Μπεβερεν - Γκενκ
Ροντεο γινονται ολα τα ματς της Μπεβερεν με το Over 2,5 goals να εμφανιζεται 9 φορες στα 10 ματς που εχει δωσει μεχρι στιγμης. Μαλιστα στα 5 απο αυτα τα ματς εληξαν με Over 3,5 goals. 5 οβερ και 5 Under στα ματς της Γκενκ so far. Πιστευω ότι ευκολα ή δυσκολα το Over 2,5 goals θα εμφανιστει και σε αυτο το ματς γι'αυτο και θα αποτελεσει και επιλογη μας.

21:00 Λοκερεν - Λεουβεν
Σε δεινη βαθμολογικη θεση βρισκεται και η Λοκερεν η οποια ειναι στην προτελευταια θεση ισοβαθμη με την Στανταρ Λιεγης με 8 βαθμους (2 νικες - 2 ισοπαλίες και 6 ήττες). Αντιπαλος της σημερα η Λεουβεν η οποια θα είναι μια από τις ομαδες που θα παλεψουν για την αποφυγη του υποβιβασμου. Να νικησουν για να παρουν σημαντικη βαθμολογικη ανασα θελουν οι γηπεδουχοι που με ενδεχομενη νικη τους βαζουν από κατω την σημερινη τους αντιπαλο. Πιστευω θα τα καταφερουν γι'αυτο και θα τους πονταρω στον ασσο που τον βρισκουμε σε απόδοση 1.80.

Συνοπτικα:
19:30 Στανταρ Λιεγης - Βεστερλο Over 2,5 goals (1.57)
21:00 Μπεβερεν - Γκενκ Over 2,5 goals (1.75)
21:00 Λοκερεν - Λεουβεν 1 (1.80)

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου