Τελικά το Βελγιο υπάρχει ή όχι;


Λένε, ότι και καλα το Βέλγιο δεν υπάρχει. Ε, αστους να λένε λέω εγω. 

Το Βέλγιο μπορει να μην υπήρξε ποτε μια μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη αλλα όσο απίστευτο και αν μπορει να είναι για μερικους, μετράει μια παρουσία στα ημιτελικα ενος μουντιάλ (στο μουντιαλ του Μεξικο το 1986 οπου και αποκλειστηκε με 2-0 απο την Αργεντινη του Μαραντονα) καθως και μια 2η θεση (1980) και μια 3η θεση (1972) σε Euro. Eνω 5 βέλγικοι σύλλογοι εχουν κατακτήσει 7 ευρωπαϊκους τίτλους και ειχαν παρουσίες σε άλλους 8 τελικους ευρωπαϊκων κυπέλλων.




Το θέμα μας όμως δεν είναι τόσο το παρελθόν, όσο το παρόν και το μέλλον. Και απο αυτα τα 2 τελευταια το Βέλγιο ξεχειλίζει. Βρειτε μου εθνικες ομαδες που να έχουν τοσους πολλους παιχταραδες. Αζαρ, Φελαϊνι, Βαν Μπόιτεν, Κομπανι, Βερμελεν, Λουκακου, Βερτόχεν, Μιραλάς, Βίτσελ και και και...


Οπότε οπως καλα καταλάβατε, το Βέλγιο όχι μόνο υπάρχει αλλά έρχεται για να κάνει σπουδαια πραγματα στον χώρο του ποδοσφαιρου τα επόμενα χρόνια και εμεις θα είμαστε εδώ για να τα καταγραφουμε και να σας τα παρουσιαζουμε.Πλέον ο Lostre γίνεται Βέλγος και θα ασχολειται αποκλειστικα και μόνο με τα νέα του Βελγικου ποδοσφαιρου και φυσικά και με το στοιχημα στην βελγικη Jupiler Pro League.


Stay tuned...
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου