Αφιερωμα στην Jupiler Pro League '14-'15 : Μαλίν

Συνεχιζουμε το αφιερωμα στις ομαδες της φετινης Jupiler Pro League. Η ομαδα που μπαινει στο μικροσκοπιο μας σήμερα εχει στην τροπαιοθηκη της 4 πρωταθληματα Βελγιου, 1 κυπελλο Βελγιου, 1 Κυπελλο Κυπελλουχων και 1 UEFA Super Cup και δεν είναι αλλη από την Μαλίν.

  • Μαλίν: Περασμενα μεγαλεια, διηγώντας τα να κλαις.
Χωρις αμφιβολια η ομαδα απογοητευση της περσινης σεζον. Η Μαλιν φετος θα ψαξει να βρει τον δρομο για την επιστροφη στις κορυφαιες θεσεις της βαθμολογιας και να αφησει πισω της την καταστροφικη σεζον 2013-14 η οποια και την βρηκε να τερματζει στην 13η θεση. Η ομαδα υπο τις καθοδηγιες του Van Veldhoven, βρισκοταν σε ληθαργο. Ο Franky Vercauteren προσπαθησε να "ξυπνησει" την ομαδα αλλα δεν τα καταφερε και τωρα ειναι η σειρα του  Aleksandar Jankovic να βρει την απαντηση για το πως η ομαδα θα επιστρεψει στις επιτυχίες. Η Μαλίν είναι η 6η ομαδα οσον αφορα το νουμερο των φιλαθλων στην χωρα και το μονο το οποιο θα πρεπει να εχει σαν στοχο είναι να τερματιζει στο πρωτο μισο του βαθμολογικου πίνακα. 

Οι φιλαθλοι της Μαλίν είναι η μεγαλη της δύναμη!


Το μεγαλο ονομα στις φετινες μεταγρα-
φες της Μαλιν, Dalibor Veselinovic




Το σκανδιναβικό πείραμα με τους Mads Junker, Viktor Prodell και Thomas Enevoldesen τελειωσε και θεωρειται αποτυχημενο καθως και οι 3 πλέον αποχωρουν απο την ομαδα. Στην θεση τους ήρθαν ο 20χρονος Ibrahima Cisse απο την Στανταρ Λιεγης ενας καλος αμυντικος μεσος με πολυ καλη προοπτικη εξελιξης (24 συμμετοχες και 1 ασσιστ με την φανελα της Στανταρ περσυ), ο  30χρονος εμπειρος δεξιος μεσος  Tim Matthys ο οποιος είχε 33 συμμετοχες - 8 γκολ και 3 ασσιστ με την φανελα της Μονς περσυ καθως ο ήδη αγαπημενος της κερκιδας 26χρονος επιθετικος  Dalibor Veselinovic. Ο Σερβος αρτι αφιχθεις απο την Αντερλεχτ επιθετικος πραγματοποιησε περσυ 31 συμμετοχες σκοραροντας 12 γκολ και δινοντας 4 ασσιστ. Ο πρωην ασσος της Αντερλεχτ θα πρεπει να παλεψει με την αλλη νεα μεταγραφη της ομαδας για την επιθεση τον 21χρονο Jason Adesanya ο οποιος ειχε περσυ 11 γκολ σε 27 συμμετοχες με την φανελα της AS Verbroedering Geel, ομαδα της δευτερης κατηγοριας του Βελγιου. 
Το ερωτημα είναι αν θα μπορεσουν αυτες οι αγορες να ανεβασουν την ομαδα στο πρωτο μισο του βαθμολογικου πίνακα. Η απαντηση είναι ίσως αρνητικη αλλα κανεις δεν μπορει να μιλήσει με βεβαιοτητα. Ο πρωταρχικος στόχος του Jankovic θα πρεπει να είναι να αναδειξει το ταλέντο των παιχτων της ομαδας ξεκινωντας πρωτα απο τον 24χρονο Benjamin Mokulu ο οποιος περσυ σε 32 συμμετοχες με την φανελα της Μαλιν είχε 4 γκολ και 6 ασσιστ, αλλα στην ομαδα περιμενουν πολλα περισσοτερα απο αυτον φέτος.  

O αριστερος μπακ Ivan Obradovic 
Αξιος προσοχης είναι και ο 26χρονος αριστερος μπακ  Ivan Obradovic (21 συμμετοχες με την εθνικη ομαδα της Σερβιας) ο οποιος περσυ αγωνιστηκε μολις σε 3 ματς στο τελος της σεζον στα play off αλλα ήταν εντυπωσιακος, ενω και φετος ξεκινησε απο εκει που σταματησε την περσινη χρονια οντας βασικος σε ολα τα ματς που εχει δωσει μεχρι στιγμης η Μαλίν. Το μονο σίγουρο είναι ότι αμα συνεχίσει ετσι θα κανει τις μεγαλες ομαδες του Βελγιου να ενδιαφερθουν γι'αυτον ενω ήδη εχει ενδιαφερθει η Ολλανδικη Φιτεσε για την αποκτηση του.

Προβλεψη του Blog: Πιθανη καταταξη: 8η με 11η θεση


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου