Βιλμοτς για Αζαρ: Μοιαζει με τον Ζινταν

Το αφεντικο της Εθνικής Βελγίου Μαρκ Βιλμοτς παρομοιάζει τον Εντεν Αζάρ με τον Ζινεντιν Ζνιταν αλλα συμπληρωνει ότι ο σταρ της Τσελσι θα πρεπει να γίνει περισσοτερο πολυτιμος για την χώρα του...


Ο 23χρονος Βελγος τρέχει ενα φανταστικο ρεκορ την φετινη σεζόν σκοραροντας 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Μπλε, αλλα έχει μολις 5 γκολ συνολικα με την εθνικη του ομαδα.
OΑζάρ πραγματοποιει μια καταπληκτικη χρονια με την φανέλα της Τσέλσι, βοηθώντας της τα μεγιστα στην κατάκτηση της πρώτης θεσης του φετινου πρωταθλήματος και ο Βιλμοτς πιστευει ότι υπάρχουν πολλες ομοιότητες στο παιχνιδι του Βελγου μ'αυτο του θρυλου της Γαλλιας Ζινεντιν Ζινταν.

Player Profile

17. Eden Hazard

  • Appearances40 (5)
  • Goals14
  • Assists7
  • Yellows2
  • Reds0
  • Current Season
"Ο Εντέν το επιβεβαιωνει αυτη την σεζόν. Ο Μουρίνιο τον πίεσε αρκετα και τώρα τον αποθεώνει", ειπε ο Βελγος προπονητης.
 "Εχω παιξει με τον Ζινταν μόλις μια φορα σε ενα παιχνιδι για φιλανθρωπικο σκοπό. Ήταν σκέτη τρελα. Η μπαλα εμοιαζε να είναι κομματι του. Τα πάντα ηταν πιθανα" 
"Το ίδιο συναισθημα εχω και όταν βλεπω τον Εντέν να παίζει.Τόσο πολυτιμος είναι!"
"Όταν εχει την μπαλα, ξερεις ότι δεν προκειται να την χασει. Ξερεις ότι η ομαδα θα έχει μια ευκαιρια να πάρει καποιες ανάσες."
Ο Βιλμοτς που ετοιμαζεται να κανει τις επιλογες του για την καταρτιση της εθνικης ομαδας εν'όψει του Μουντιαλ του καλοκαιριου, ειναι ο αρχισκορερ της εθνικης Βελγιου και εχει προκαλέσει τον Αζάρ να τον ξεπερασει και γενικα τον έχει στην "τσίτα" για να μην εφησυχαζεται. 
"Ο Εντέν ξέρει τι περιμενω απο αυτον. Δεν θα ανεχτω ουτε μια στιγμη χαλαρότητας", ειπε.
"Αν αισθανθω καποια μερα, ότι δεν ειναι συγκεντρωμενος 100% στον σκοπο μας, τοτε θα προσπαθησω να τα καταφερουμε και χωρις αυτον."
"Αλλα για να είμαι και ειλικρινης, πρεπει να βελτιωσει τα στατιστικα του με την εθνική ομαδα. Που είναι τώρα; Εχει σκοραρει μολις 5 γκολ, τα 2 απο αυτα με πέναλτι και όλα αυτα σε σχεδον 50 αγώνες."
"Αυτα δεν είναι αρκετα. Εγω δεν είμαι τοσο ταλαντουχος όσο αυτος, αλλα μπορεσα και σκοραρα 29 γκολ με την εθνικη. Τον αγαπω τον Εντέν και γι'αυτο του ζητω να παιζει με περισσοτερη αποφασιστικότητα"
Πηγη: skysports
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου