2η αγωνιστική των Βελγικων Play off, αναλυση και επιλογες.


Καλημερα φίλες και φίλοι. 2η αγωνιστικη των play off του Βελγικου Πρωταθλήματος αυτο το Σαββατοκύριακο και πάμε γρήγορα να δουμε τα ματς:



Σερκλ Μπριζ - Μαλιν. Στην 11η θεση της κανονικής διαρκειας της Jupiler Pro League τερματισαν οι γηπεδουχοι, οι οποιοι στην 1η αγωνιστικη των Playoff ηττηθηκαν με 4-0 εκτος εδρας από την Κορτράικ. Με αυτη την ήττα εφτασαν τις 4 συνεχομενες με επιμερους σκορ 1-14. Από την αλλη πλευρα οι φιλοξενουμενοι τερματισαν στην 13η θεση ενω στην 1η αγωνιστική των playoff γνωρισαν την ήττα απο την Σαρλερουα εκτος εδρας με 2-0.  Στα 4 τελυταια ματς της Μαλιν το επιμερους σκορ είναι 1-7. Διακρινω μια δυσκολια και των 2 ομαδων στο σκοράρισμα γι'αυτο και στο συγκεκριμενο ματς θα πάω με το Under.

Λιρς - Γανδη. Η Γανδη εφτασε πολυ κοντα στο να μπει στα Play off I στην κανονικη διαρκεια του πρωταθλήματος αλλα δεν τα καταφερε την τελευταια στιγμή. Εχει μια δευτερη ευκαιρια απο τα Play off II αλλα το 0-1 της Οστανδης μεσα στην Γανδη την 1η αγωνιστική των play off εκανε πολύ δυσκολο το εργο της. Αν όντως θελει να διεκδικησει μια θεση στο επομενο Europa League θα πρεπει να κερδίσει σήμερα. Εμεις θα την πονταρουμε πάντως.

Μονς - Λεουβεν. Μπορει να κερδισαν την Λεουβεν την τελυταια αγωνιστική του πρωταθληματος οι γηπεδουχοι (3-2), αλλα εχασαν στην 1η αγωνιστική των Play off III και βρισκονται πλέον με την πλάτη στον τοιχο καθως η Λεουβεν εχει πλέον 6 βαθμους (3 απο το μπονους και 3 απο το προηγουμενο ματς) και η Μονς κανέναν. Αν δεν νικήσουν και σήμερα οι της Μονς αποχαιρετουν οριστικα την κατηγορία οπότε μιλάμε για κανονικό τελικο. Πιστευω θα έχουμε συνεχεια στην σειρα των ματς. Ασσος η επιλογή μας.

Οστανδη - Βαασλαντ Μπεβερεν. Μ'ενα αήττητο σερι στο τέλος μπορεσε και  ξεφυγε απο την προτελευταια θέση του πρωταθλήματος η φιλοξενουμενη Μπεβερεν η οποια παιζοντας πλέον χωρις αγχος μπορεσε και επικρατησε την 1η αγωνιστικη των play off με 2-0 εντος εδρας επι της Λιρς. Νικητρια ήταν και η Οστανδη και μαλιστα εκτος εδρας επι της δυνατης Γανδης με 0-1. Πιο δυνατοι οι γηπεδουχοι, θα θελουν σιγουρα να δωσουν συνεχεια στο τεραστιο διπλό επι της Γανδης και να διεκδικησουν την πρωτια του ομιλου. Ασσος και εδω.

Οι επιλογες μας:
19:00 Σερκλ Μπριζ -Μαλίν Under 2,5 goals (1,85) 
21:00 Λιρς - Γανδη 2 (2,10) 
21:00 Μονς - Λεουβεν 1 (2,15) 
21:00 Οστανδη - Βαασλαντ Μπεβερν 1 (2,10) 

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου