Πωλητηριο με τιμη εναρξης τα 20 εκατομύρια, βαζει ο Μουρινιο στον Λουκακου!

Mourinho's relationship with Lukaku has deteriorated

Ο Λουκακου επιστρεφει στο Στανφορντ Μπριτζ το καλοκαιρι μετα τον ετήσιο δανεισμο του στην ομαδα της Εβερτον με την οποια μεχρι στιγμης εχει 12 γκολ σε 24 εμφανίσεις. Ο 20χρονος θεωρείται απο πολλους ως ενας απο τους πιο ταλαντουχους επιθετικους αυτη την στιγμη στην Ευρωπη, αλλα ο Μουρινιο είναι προετοιμασμενος να τον πουλήσει αν ερθει στην ομαδα της Τσελσι προσφορά που να την ικανοποιει σύμφωνα με την εφημεριδα London Evening Standard. 

O Μουρίνιο κατηγόρησε τον Λουκάκου ότι μιλάει πολύ οταν  ο υψηλόσωμος επιθετικος τον περασμενο Νοέμβρη δήλωνε ότι σκέφτεται να κάτσει ακόμα μία χρονια στα "ζαχαρωτα", Ο Μουρίνιο ήρθε σε ανοιχτη αντιπαραθεση με τον παιχτη λέγοντας ότι αυτος αποφασίζει για το αν θα μεινει ή όχι στο Στανφορντ Μπριζ ο Λουκακου.  

Ο Λουκακου που ήρθε στην Τσέλσι με μια μεταγραφή που κόστισε 10 εκατομύρια λίρες (και που με τα μπόνους μπορει να φτασει και τα 17), αφου έκανε ενα καταπλητικο πρωτάθλημα με την Αντερλεχτ στην Jupiler Pro League, φερεται να νιωθει ότι δεν τον υπολογιζει ο Μουρίνιο, παρόλο που στα πρώτα ματς της σεζόν υπήρξε η 1η επιλογή του πορτογαλου τεχνικου για την θεση του επιθετικου.

O γεννημενος στην Αμβερσα βελγος ποδοσφαιριστης θεωρουσε ότι το καλό πρωταθλημα που εκανε στην Γουεστ Μπρομ την σεζόν 2012/13 με τα 17 γκολ σε 35 ματς, θα του έδιναν μια ευκαιρια για πρωταγωνιστικο ρόλο στην επιθετικη γραμμη των "μπλε", αλλα αντιθετως αφου δεν μπορεσε να εδραιωσει την θεση του στην αρχικη 11άδα τον Αυγουστο, ως φυσικο επακόλουθο αναγκάστηκε να φύγει δανεικος για ακομα μια σεζόν.

Η Τοτεναμ τις τελευταιες εβδομαδες φέρεται να εχει κανει γερο μπασιμο για την αποκτηση του, ενώ και η Μπαρτσελόνα σκεφτηκε να κάνει κίνηση για την αποκτηση του Βελγου επιθετικου τον περασμενο Δεκεμβρη
, 
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου