4 επιλογες απο τα play off του Βελγιου



Kαλημερα φίλες και φίλοι. Φτασαμε στην 3η αγωνιστική των playoff στο Βελγικο πρωτάθλημα και ακομα τιποτα δεν εχει ξεκαθαρίσει. Ουτε για το ποιος θα παρει το πρωταθλημα, ουτε για τις θεσεις της Ευρωπης ουτε καν για το ποια ομαδα θα υποβιβαστει απ'ευθειας. Για πάμε να τα δουμε λίγο πιο αναλυτικά.


Ζουλτε Βαρεγκεμ - Κλαμπ Μπριζ. Η Αντερλεχτ με την χτεσινή νίκη της επι της Λοκερεν με 1-2 τις προσπερασε και τις 2 και βρισκεται πλέον στην 2η θεση με 35 βαθμους μόλις 2 πίσω απο την Στανταρ Λιεγης. Η Κλαμπ Μπριζ εχει και αυτη 35 βαθμους ενω η Ζουλτε Βαρεγκεμ εχει 33. Ισαριθμες νίκες για τους γηπεδουχους στα 2 πρωτα ματς των playoff (με 0-3 εκτος εδρας την Γκενκ και 2-0 εντος την Στανταρ). 1 νικη (5-1 την Λοκερεν) και μια ήττα (3-0 μεσα στην Αντερλεχτ) για τους φιλοξενουμενους. Δυσκολο ματς για προγνωστικα καθως μπορει ευκολα να πάει τόσο δεξια όσο και αριστερα. Η επιλογη μας εδω θα είναι το να σκοράρουν και οι 2 ομαδες κατι που επιβεβαιώθηκε και στα 5 τελευταια Zουλτε Βαρεγκεμ - Κλαμπ Μπριζ.


Γανδη - Βαασλαντ Μπεβερεν. Η Γανδη δεν μπηκε στα Play off I την τελευταια στιγμη (ηττηθηκε την τελευταια αγωνιστική εντος εδρας απο την Ζουλτε Βαρεγκεμ), φανταζε όμως ότι δεν θα είχε προβλήμα να τερματισει στην 1η θεση του ομιλου των play off II και να διεκδικησει την εξοδο στο Europa League απο εκει. Και όμως με 2 κακιστες εμφανισεις και 2 ισαριθμες νίκες βρισκεται πλέον στην τελευταια θεση του ομίλου της και άμα δε νικήσει και σήμερα χαιρεταει οσες εστω και ελαχιστες ελπίδες είχε για να κλεισει την σεζον με καλο τρόπο. Η Μπεβερεν και μονο που σώθηκε την φτάνει και φαινεται να απολαμβανει την συμμετοχη της στα play off II συνεχιζοντας το καλο σερι των εμφανισεων. Εδω θα πάμε με το Under κατι που εχει επιβεβαιωθει 9 φορες στα 10 τελευταια ματς της Βαασλαντ Μπεβερεν και 7 φορες στα 10 τελευταια ματς της Γανδης. Under 2,5 goals επομενως η επιλογη μας.

Κορτράικ - Μαλίν. Μία νίκη και μια ισοπαλία για την Κορτράικ μεχρι στιγμής στα playoff II (4-0 επι της Σερκλ Μπριζ και 0-0 με την Σαρλερουα), 1 νίκη (0-1 μεσα στην Σερκλ Μπριζ) και μία ήττα (εντος 0-2 απο την Σαρλερουα) για την Μαλίν. Η Κορτράικ έκανε ένα καλό πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 8η θεση και πιστευω ότι δεν θα εχει προβλημα να νικήσει την Μαλίν σημερα, μια Μαλίν που εμφανιζεται πολύ αδυναμη στα εκτος εδρας ματς (2 νικες - 2 ισοπαλίες και 6 ήττες στα 10 τελευταια εκτος εδρας ματς). Ασσος λοιπον εδω.

Λεουβεν - Μονς. Παραταση ζωης πήρε η Μονς με το 1-1 της περασμενης αγωνιστικής και η διαφορα παρέμεινε στους 6 ποντους (7 η Λεουβεν και 1 η Μονς). Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης η Μονς μας αποχαιρετα από σήμερα μιας και αν δεν κανω λάθος σε περιπτωση ισοβαθμιας των 2 ομαδων μετα απο 5 ματς (δηλαδη 1 ισοπαλια και 2 νικες της Μονς στα επόμενα 3 ματς που υπολειπονται) την παρτιδα την κερδίζει η ομαδα που είχε τερματισει πιο ψηλα στην κανονικη διαρκεια του πρωταθλήματος, δηλαδή η Λεουβεν. Θελει η Μονς αλλα δεν νομίζω ότι μπορει. Εδώ θα πάω με την Draw No Bet νικη της Λεουβεν.

Οι επιλογες μας:
19:00 Ζουλτε Βαρεγκεμ - Κλαμπ Μπριζ goal/goal (1,615)  2-1 FT
21:00 Γανδη - Βαασλαντ Μπεβερεν Under 2,5 goals (1,70)  2-1 FT
21:00 Κορτράικ - Μαλίν 1 (2,00)  4-1 FT
21:00 Λεουβεν - Μονς 1 Draw No Bet (1,615)  1-0 FT

Kαλη επιτυχία και στις δικες σας επιλογες!





Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου