1 επιλογη απο τα Βελγικα Play off (09/05/14)


Καλημέρα φίλες και φίλοι. 9/9 μετράμε τα 2 τελευταια σαββατοκυριακα με τις επιλογες μας απο τα Βελγικα Play off κατι που σημαινει ότι βρισκομαστε σε καλό "φεγγάρι". Το σημερινό πρόγραμμα εχει τον πρωτο τελικο των Play off ΙΙ, την αναμετρηση δηλαδή αναμεσα στην Κορτράικ και την Οστάνδη, τις 2 ομαδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους τους.

Οι γηπεδουχοι είχαν 4 νικες - 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα play off αλλά ήταν το γκολ που μπηκε στα τελευταια λεπτα του ματς με την Σαρλερουα την τελευταια αγωνιστική που την εκανε να τερματισει πρώτη στον ομιλο και να προκριθει στο τελικο των Play Off II. Στην εδρα της στα Play off έκανε το 3/3 ενω στην κανονικη διαρκεια του πρωταθλήματος είχε 6 νικες - 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Σε 6 αγωνες play off  η Κορτράικ μετρησε 5 over 2,5 goals ενω σκοραρε και 16 γκολ λίγο κατω απο τα 3 γκολ/ματς μεσο όρο. Στην προιστορια των Κορτράικ - Οστανδη, η Κορτράικ μετραει 5 νικες στα 6 τελευταια ματς, ενω και 1 ματς εληξε ισόπαλο.

Απο την αντίπερα όχθη οι φιλοξενουμενοι μετρήσαν στα play off II 4 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ εκτος εδρας εκαναν 3 νικες σε 3 παιχνιδια. Το αξιοσημειωτο με τα ματς της Οστάνδης στα play off είναι ότι και στα 6 είχαμε under 2,5 γκολ ενω είχαμε και No goal σε 5 απο τα 6.  Ότι εχει καταφερει δηλαδή μεχρι στιγμής το εχει καταφερει χαρη στην πολύ δυνατη αμυνα της. 

Τι θα παιξουμε τωρα; Η πρωτη σκεψη ήταν το Under. H Oστανδη πίσω ειναι απροσπέλαστη.Ναι μεν η Κορτράικ είνα δυνατη στην επιθεση, το πρωτο λόγο όμως σε τετοια ματς τον εχουν οι αμυνες. Η δευτερη σκεψη είναι ο ασσος. Η Κορτράικ είναι κατα την προσωπικη μου αποψη καλύτερη σαν ομαδα απο την Οστάνδη και καθως θα υπάρχει και ο επαναληπτικος στο γηπεδο της Οστάνδης σε λίγες μερες θα θέλει να πάρει το πάνω χέρι απο σήμερα. Στο 1,60 το Under 2,5 goals. Στο 1,75 ο ασσος. Επειδη είμαι 50-50 θα επιλεξω για "παιχνιδι" τον ασσο καθαρα και μονο λόγω μεγαλύτερης απόδοσης. 

Η επιλογης μας:

21:30 Κορτράικ - Οστάνδη 1 (1,75)  2-2 FT

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογές! 

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου