2 επιλογες απο την Jupiler Pro League (21/12/14)


Kαλημερα φίλοι μου. Το δευτερο κομματι της 20ης αγωνιστικης του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League διεξαγεται σημερα με 3 αναμετρησεις. Για πάμε να δουμε ποιες θα ειναι οι σημερινες μας επιλογες. 


15:30 Γανδη - Στανταρ Λιεγης

Η Γανδη προερχεται απο το εντυπωσιακο 1-4 επί της Λοκερεν για τον 1ο προημιτελικο του Κυπελου Βελγιου που διεξήχθει μεσοβδομαδα, κανοντας τυπικη διαδικασια την ρεβανς και την προκριση στα ημιτελικα. Στο πρωταθληματην περασμενη εβδομαδα μπορεσε και εφυγε με τον βαθμο της ισοπαλίας (0-0) απο την εδρα της Μαλίν. Εντος εδρας εχει μια από τις καλυτερες εδρες του Βελγιου με ρεκορ 5 νικες - 3 ισοπαλιες και 2 ήττες. Αυτη την στιγμη βρισκεται στην 6η θεση, θεση που την οδηγει στα play off I που είναι και ο βασικος στοχος της. 
Στην αντιπερα οχθη σε κακο φεγγαρι βρισκεται η ομαδα της Λιεγης μιας και στα τελευταια της 7 ματς μετραει μολις μια νικη και 6 ήττες.Την περασμενη εβδομαδα μεσα στην Λιεγη αν και βρεθηκε να προηγειται απο νωρις επί της Κλαμπ Μπριζ, δεν αντεξε στην πιεση της και τελικα ηττηθηκε με 1-3. Στο σημερινο ματς θα της λειψει ο βασικος αριστερος εξτρεμ Εμποκου. 

Αν και η Στανταρ παιρνει ευκολα βαθμους εκτος εδρας (6 νικες σε 10 ματς) πιστευω ότι σήμερα ευκολα ή δυσκολα θα ηττηθει από την Γανδη η οποια φαινεται πιο "ομαδα" στα ματια μου. Ασσος λοιπον εδώ σε απόδοση 2,05

19:00 Κλαμπ Μπριζ - Γκενκ
Ασταματητη φανταζει η Μπριζ η οποια εχει να ηττηθει από τον Αυγουστο. Μεσοβδομαδα πήρε το 0-0 μεσα στην εδρα της Μαλιν για τον θεσμο του κυπελλου και πλέον εχει το πάνω χερι οσον αφορα την προκριση στον επόμενο γυρο. Στο πρωταθλημα σε 19 αναμετρησεις μεχρι στιγμης μετραει 13 οver και 6 under, ενω στην εδρα της over 2,5 γκολ βγηκαν και τα 5 τελευταια ματς που διεξηχθησαν εκει. 
Στο αντιπερα στρατοπεδο, η Γκενκ προερχεται απο το 3-0 επι της Κορτράικ σε ενα ματς όμως οπου είχαμε την πιο απιθανη αποφαση διαιτητη που εχω δει τα τελευταια χρονια, όταν και ακυρωθηκε κανονικοτατο γκολ της Κορτράικ στο 0-0 (το βιντεο υπαρχει στην σελίδα μας στο facebook). H Γκενκ σε αντιθεση από την ομαδα της Μπριζ, ειναι ομαδα του Under, μιας και σε 19 αναμετρησεις μετραει 7 over και 12 under 2,5 γκολ.
Oμαδα του Οver vs Ομαδα του Under λοιπόν εδω και στο διλλημα αυτο θα παμε με την εδρα, την ποιοτητα αλλα και την φορμα. Αν και ξερουμε ότι η Γκενκ θα κατεβει με αμυντικους προσανατολισμους και ότι απο την Μπριζ θα λειπει ενας απο τους καλυτερους της ποδοσφαιριστες, ο μεσοεπιθετικος Βασκεζ, πιστευουμε ότι η Κλαμπ Μπριζ θα βρει τροπο να ανοιξει το σκορ νωρις και μετα επομενως να "ανοιξει" και το ματς. Over 2,5 γκολ λοιπον η επιλογη μας εδω.

Συνοπτικα:
15:30 Γανδη - Στανταρ Λιεγης 1 (2,05)
19:00 Κλαμπ Μπριζ - Γκενκ Over 2,5 goals (1,60)

Kαλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου