Στρατηγικη στοιχηματισμου: Τα "Kαλυπτόμενα Over"


Καλημερα φιλες και φίλοι. Καθως στο Βελγιο θα υπαρχει αγωνιστικη απραξια για τις επόμενες 2 εβομαδες αποφασισα να ξανασχοληθω με τις στρατηγικες στοιχηματισμου. Αλλωστε το εχω ξανακανει μεσα από αυτο το blog. Οι παλιοι μου αναγνωστες θα θυμουνται την Dutching "Μεθοδο στοιχηματισμου με ημιχρονα-τελικα" ή τον "Δεικτη ευρεσης Over 2,5 γκολ" ή το κλασσικο πλεον "Συστημα με τα Χ". Ελεω ελλειψης αγωνιστικης δρασης ξαναβγηκαν τα τεφτερια λοιπον και ξαναρχισαν οι υπολογισμοι στο κυνήγι του κερδους και της ευρεσης ενος συστηματος που θα μπορεσει να νικήσει τους μπουκ. Το εψαξα απο εδω, το εψαξα απο εκει και κατεληξα στην παρακατω στρατηγικη στοιχηματισμου την οποια ας την ονομασουμε "τα καλυπτόμενα Over".

Η μεθοδολογια αυτης της στρατηγικης θα εχει ως εξης:

Θα επιλεγουμε 2 σημεια οver 2,5 γκολ σε αποδοση 1,60 (η εκει κοντα). Οταν η αποδοση στο οver ειναι 1,60 τοτε η αποδοση στο under 2,5 γκολ ειναι 2,30. Αυτα τα 2 σημεια πολλαπλασιαμενα μας δινουν αποδοση 2,56 και θα τα πονταρουμε 10 ευρω.

Πρωτος κανονας αυτης της στρατηγικης: Θα πρεπει αυτα τα 2 ματς να εχουν διαφορετικη ωρα εναρξης ετσι ωστε πριν ξεκινησει το δευτερο ματς να εχει ηδη τελειωσει το πρωτο.

Γιατι το κανουμε αυτο; Μα φυσικα για να καλυψουμε το 2ο ματς. Εξ'ου και η ονομασια της στρατηγικης: "Καλυπτομενα Over". Σε περιπτωση που το 1ο ματς εχει βγει οντως over, παμε και πονταρουμε ενα ποσο στο under του δευτερου ματς. Στην προκειμενη περιπτωση που εχουμε πονταρει 10 ευρω στην δυαδα, για να καλυφτουμε πληρως παμε και πονταρουμε 8 ευρω στο under του δευτερου ματς και σε αποδοση 2,30.  Ετσι:

  •  σε περιπτωση που και το δευτερο ματς ερθει over, θα εχουμε κερδισει 25,6 ευρω. -10 ευρω το αρχικο πονταρισμα και -8 ευρω το πονταρισμα καλυψης, μας μενει καθαρο κερδος 25,6 - 18 (πονταρισματα)=7,6 ευρω.
  • σε περιπτωση που το δευτερο ματς ερθει under, τοτε στην ουσια περνουμε πισω τα πονταρισματα μας μιας και θα εχουμε πονταρει συνολικα 18 ευρω και θα παρουμε πισω 8*2,3=18,4 ευρω (εδω θα εχουμε και ενα ελαχιστο κερδος των 0,4 ευρω)

Δευτερος κανονας αυτης της στρατηγικης: Στην περιπτωση που το πρωτο ματς δεν ερθει over τοτε εχουμε χασει 10 ευρω και δεν συνεχιζουμε με καλυψη του δευτερου ματς.

Δηλαδη μιας και οταν κερδιζουμε θα κερδιζουμε 7(και κατι) ευρω και όταν θα χανουμε θα χανουμε 10 ευρω, για καθε 3 φορες που θα κερδιζουμε θα εχουμε δικαιωμα να χανουμε 2 φορες και παλι θα μας μενει και λίγο κερδος.

Επειδη καθε στρατηγικη στοιχηματισμου, πρεπει να δοκιμαζεται σε βαθος χρονου για να φανει εαν ειναι κερδοφορα, θα δοκιμασουμε αυτη την στρατηγικη, ξεκινώντας με ενα εικονικο ταμειο 100 ευρώ και στοχος μας θα είναι να διπλασιασουμε την αρχικη μας καβα. Επομενως απο αυτο το blog εκτος από τις προβλεψεις μας για το Βελγιο, ανα τακτα χρονικα διαστηματα θα βλεπεται και προτασεις για αυτη την στρατηγικη με τον τιτλο "Καλυπτομενα Over" όπου και θα κρατάμε φυσικα και ταμειο με την συμπεριφορα της καβα μας.

Αντε! Και καλη μας τυχη μαγκες!



Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου