2 επιλογες από την Jupiler Pro League (24/01/15)


Καλημερα φίλοι μου. 4 αγωνες για το πρωταθλημα της Jupiler Pro League εχει το σημερινο προγραμμα. Για παμε γρηγορα να δουμε τις επιλογες μας.


19:00 Κορτράικ - Σαρλερουα

Σε απίστευτη φορμα βρισκεται η Κορτράικ τις τελευταιες αγωνιστικες μιας και στα τελευταια 9 ματς πρωταθλήματος μετραει 7 (!!!) νικες, γεγονος που την εχει φερει στην 3η θεση του πρωταθλήματος κατι που στην αρχη του πρωταθλήματος φάνταζε πολύ μακρινο. Την περασμενη αγωνιστικη περασε από την εδρα της Οστανδης με το καταπληκτικο 1-7. Στην εδρα της φετος μετραει 5 νικες - 1 ισοπαλία και 5 ήττες.

Στην αντιπερα όχθη η έταιρη εκπληξη της φετινης σεζόν η Σαρλερουα. Η Σαρλερουα την περασμενη αγωνιστικη ηττηθηκε εντος εδρας από την Σερκλ Μπριζ με 0-2 ενω μεσοβδομαδα για τον θεσμο του Βελγικου κυπελλου ξαναηττηθηκε (και αποκλειστηκε) απο την Σερκλ Μπριζ με 2-0 αυτη την φορα εκτος εδρας. Πριν απο τις 2 αυτες ήττες, η Σαρλερουα μετρουσε 4 σερι νικες, νικες που την βοηθησαν να πιασει την 6η θεση και να βρισκεται εντος του στοχου της εισοδου στα play off I. 

Tι θα παιξουμε εδω; 6 σερί Over 2,5 goals για την Κορτράικ και 5/6 over 2,5 goals για την Σαρλερουα στα τελευταια 6 της εκτος εδρας ματς. Ομαδες φορμαρισμενες και οι 2 που παιζουν καλο και ανοιχτο ποδοσφαιρο. Η επιλογη μας για το συγκεκριμενο ματς θα είναι το over 2,5 γκολ , γεγονος που το βρισκουμε σε αποδοση 1,75.



21:00 Μαλιν - Λοκερεν

Η Μαλίν αντιμετωπισε 2 φορες την Κλαμπ Μπριζ εκτος εδρας την προηγουμενη εβδομαδα αλλα εφερε τα αποτελεσματα διαφορετικα απ'ότι τα ηθελε μιας και εφερε 1-1 για το πρωταθλημα και ηττηθηκε 3-2 για το κυπελλο. Αν ειχαν ερθει διαφορετικα τα αποτελεσματα θα ήταν αυτη που θα είχε παρει την προκριση για τα ημιτελικα του Κυπελλου. Πάντως και στα 2 ματς σταθηκε παρα πολυ καλα απεναντι στην Κλαμπ Μπριζ, την πιο φορμαρισμενη ομαδα του Βελγιου φετος. 

Στο αντιπαλο στρατοπεδο εντελως ντεφορμε η Λοκερεν η οποια κυριως λόγω των πολλων αγωνων σε Europa League, πρωταθλημα και κυπελλο, φαινεται να μενει απο δυναμεις τον τελευταιο καιρο. Την περασμενη αγωνιστικη ήρθε ισοπαλη εντος εδρας με την Γκενκ με 1-1 ενω μεσοβδομαδα για τον θεσμο του Κυπελλου γνωρισε και δευτερη ηττα απο την Γανδη εκτος εδρας με 1-0 και ετσι αποκλειστηκε καθως ειχε ηττηθει και στο πρωτο ματς. Γενικα μετραει 6 σερι ματς χωρις νικη στα 6 τελευταια της ματς σε όλους τους θεσμους και μαλλον θελει μια νικη για να ξαναπαρει μπρος.

Τι παιζουμε εδω; Θα πήγαινα με τον ασσο της Μαλιν εδώ αλλα είδα ενα στατιστικο που μου τραβηξε το ενδιαφερον. 8 σερί under 2,5 γκολ μετραει στα τελευταια της 8 εντος εδρας ματς η Μαλίν, ενω και η Λοκερεν στα 8 τελευταια της εκτος εδρας ματς μετραει 7 Under 2,5 goals.  Η στατιστικη επομενως καθοριζει το σημειο μας εδω το οποιο δεν είναι αλλο απο το Under 2,5 goals.

Συνοπτικα:
19:00 Κορτράικ - Σαρλερουα Over 2,5 goals (1,75) FT 0-0
21:00 Μαλίν - Λοκερεν Under 2,5 goals (1,80) FT 0-1

Kαλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες! 



Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου