1 επιλογή στο 3,85 από το Βελγιο


Kαλημερα φίλοι μου. Χτες λόγω ανειλημμένων προσωπικων υποχρεώσεων δεν μπορεσα να ασχοληθω καθόλου με το στοιχημα, ουτε να διαβασω αλλα ουτε και να παίξω και ευτυχως, γιατι με μια πρωτη ματιά των χτεσινων ματς σημερα είδα το συγκεκριμενο :
Η Μουσκρόν από θαυμα δεν μπηκε στην διαδικασία των play out ενώ στο τελος αν θυμαμαι καλα, πρεπει να μετρουσε σε καποια φαση και 10 σερί ήττες, ενω στην ομαδα υπήρχαν προβλήματα τόσο διοικητικα όσο και αγωνιστικά. Από την στιγμή που σωθηκε είναι πλέον αδιαφορη και όμως πάει και κανει το χτεσινο διπλό...Ευτυχως που δεν ειχα χρονο χτες γιατι σιγουρα θα το επαιζα στον ασσο.

Πάμε στα σημερινα τωρα όμως. Μονο 2 ματς εχει το σημερινο πρόγραμμα. Εμεις θα ασχοληθουμε μονο με το "καλό" ματς, το ματς δηλαδή από τα Play Off I. H Γανδη υποδεχεται την ομαδα εκπληξη της φετινης Jupiler Pro League την Κορτράικ. Αμφοτερες ομαδες εχουν να δωσουν επίσημο ματς 3 βδομαδες μιας και το προηγουμενο σαββατοκυριακο αγωνιζόνταν οι εθνικες ομαδες ενω το προπροηγουμενο είχε τον τελικο του κυπελλου. Αν δεν υπήρχε η συγκεκριμενη απραξια ίσως και να εκλινα προς τον ασσο μιας και η Γανδη ειχε πιασει καλη φορμα στο τελος και μετρουσε 4 σερί νικες. Μην ξεχναμε οτι την τελευταια αγωνιστικη ειχε παρει διπλό μεσα στην Αντερλεχτ. Αλλα λόγω της απραξιας αυτης θα παω προς το διπλό. Στο ματς του πρωτου γυρου η Κορτράικ μπορεσε και εφυγε με το διπλό μεσα από την Γανδη. Το ίδιο εκανε και περσυ. Γιατι να μην το κανει και τωρα; Η επιλογη μας επομενως θα ειναι το Draw No Bet των φιλοξενουμενων, ετσι ωστε να ειμαστε καλυμμενοι σε περιπτωση Χ,  σε απόδοση 3.85. Για τους πιο τολμηρους το διπλό προσφερεται σε απόδοση 5,25.

Συνοπτικα:
21:00 Γανδη - Κορτράικ 2 Draw No Bet (3,85) FT 2-0

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Υ.Γ. Μπορει να μην ειμαι σαββατογεννημενος, ουτε γαλανοματης αλλα η καταρα που εριξα στην Σερκλ Μπριζ για το καζο που μας εκανε την τελευταια αγωνιστικη με το 2-0 επι της Μαλίν να γινεται 2-3 απο το 89' και μετα, φαινεται να πιανει. Εεεεετσι... Απόλαυστε το και σεις.


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου