2 επιλογές από τα Βελγικα Play Off (18/04/15)


Kαλημερα φιλοι μου. Μετά την απαραιτητη ξεκουραση ελεω του Πασχα το προηγουμενο σαββατοκυριακο, επιστρεφουμε δριμυτεροι για την 3η αγωνιστικη των Play off στο Βελγιο. Το σημερινο προγραμμα περιεχει μονο ματς από τα Play Off II, των ομαδων δηλαδη που τερματισαν κατω από την 6η θεση και που παλευουν για μια θεση για το Europa League. Για παμε να δουμε στα γρηγορα τις σημερινες μας επιλογές. 

19:00 Μαλίν - Γκενκ
Στην 9η θεση με 41 βαθμους τερματισε η Μαλίν στην κανονικη διαρκεια του πρωταθλήματος. Στα Play off II εχει ξεκινήσει πολύ δυνατα κανοντας το 2 στα 2 τις 2 πρωτες αγωνιστικές με ισαριθμες νικες επί των Μπεβερεν (εντος εδρας με 4-1) και Ζουλτε Βαρεγκεμ (εκτος εδρας με 0-1). Στο ματς της κανονικης διαρκειας του πρωταθλήματος ειχε επικρατησει επί της Γκενκ με 3-1.

Στο αντιπαλο στρατόπεδο η Γκενκ τερματισε στην 7η θεση με 49 βαθμους, ισοβαθμώντας με την 6η Σαρλερουα και εχασε το εισητηριο για τα Play Off I στην ουσια στην ισοβαθμία. Όπως και η σημερινη της αντιπαλός ξεκινησε και αυτη τα playo off με 2 νικες και λογικα θα παλεψει με την Μαλίν για την πρωτια του ομιλου. 

Τι παιζουμε εδώ; Ανωτερη σαν ομαδα η Γκενκ αλλα η Μαλίν στην εδρα της είναι ιδιαιτερα δυνατή. Επειδή όμως θεωρώ ότι η Γκενκ θελει την εξοδο στην Ευρωπη περισσοτερο από την Μαλίν, πιστευω ότι θα το παλεψει μεχρι τελους για να τα καταφερει γι'αυτο και η επιλογή μου για το συγκεκριμενο ματς θα είναι το Draw No Bet διπλό των φιλοξενουμενων σε απόδοση 2.38.

21:00  Μουσκρον Περουβελτς - Λοκερεν
Η Μουσκρόν από σπόντα δεν βρεθηκε να παλευει για την σωτηρία της μιας και σωθηκε στην ουσια χαρης στο διπλό που εκανε η Μαλίν την τελευταια αγωνιστικη μεσα στην Σερκλ Μπριζ. Παρόλα αυτά στα play off ξεκινησε φουριοζα κανοντας 2 νικες τις 2 πρωτες αγωνιστικες και αυτη την στιγμή φιγουραρει στην πρωτη θεση του ομιλου της. 

Στην αντιπερα οχθη η Λόκερεν τερματισε 8η στην κανονικη διαρκεια του πρωταθλήματος, με 42 βαθμους και πληρωσε την τεραστια κοιλια που εκανε στις αρχες του δευτερου γυρου κυριως λογω της κουρασης από τα συνεχη ματς σε πρωταθλημα, Europa League και κυπελλο. Στα play off αυτη την στιγμη βρισκεται στην 2η θεση μετρωντας μια νικη και μια ισοπαλία. 

Τι παιζουμε εδώ; Ειλκρινα απορώ με τη Μουσκρον, Μετρουσε 1 νικη και 10 ήττες στα τελευταια 11 ματς της κανονικης διαρκειας του πρωταθλήματος και όμως μπορεσε και εκανε 2 σερί νικες στα 2 πρωτα ματς των play off. Αλλα πιστευω ότι η χαρα τους καπου εδώ θα τερματιστει. Σαφώς ανωτερη ομαδα η Λόκερεν που σιγουρα θελει να βρισκεται και του χρονου στο Europa League. Εδω η επιλογη μας θα είναι το διπλό σε απόδοση 1.93.

Συνοπτικα:
19:00 Μαλίν - Γκενκ Draw No Bet 2 (2.38) FT 4-0
21:00 Μουσκρον Περουβελτς - Λόκερεν 2 (1.93) FT 1-5

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Υ.Γ. Εφηβεια στα μεσα των '90s και ένα συγκροτημα βγαζει εναν ήχο πρωτογνωρο και ακρως εθιστικό. Να τους ακους και το αιμα να βραζει. Πλεον αν και 35+ καθε φορα που πλεον καταλαθος τους πετυχαινω σε κανα ραδιο ή σε κανα βιντεο στο youtube, ενα τσιμπηματακι στο αιμα το ξανανιωθω. Prodigy λεμε...

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου