Απο το Τορίνο στο Βερολίνο, περπατώντας για να δει την ομαδα του


Όταν η Γιουβεντους ανοιγε στο twitter την καμπανια "If we make it to the final" σιγουρα δεν περιμενε ότι ενας τρελός οπαδος της θα προσφερόταν να περπατησει από το Τορίνο μεχρι με το Βερολίνο οπου και διεξάγεται ο τελικός. Γιατί αυτό ήταν αυτο που υποσχεθηκε ότι θα κανει ο Nicolo De Marchi αν και η ομαδα του προκρινόταν στον τελικό. 

Προς εκπληξη του η ομαδα της Γιουβεντους μετα την προκριση επί της Ρεαλ Μαδριτης αποφάσισε να δεχτει την προκληση του και να του δωσει εισητηριο για τον τελικό αρκει να εκανε αυτο που υποσχέθηκε. Μια ομαδα του Media team της Γιουβεντους τον ακολουθει και καταγραφει το ταξίδι του, δημιουργόντας και μια σειρά από βιντεο στο επίσημο καναλι της ομαδα στο Youtube. Βεβαια επειδη ήταν σχεδόν απίθανο να προλαβει να φτασει εγκαιρα στον τελικο περπατώντας η διοικηση της ομαδας αποφασισε να τοn βοηθησει  και να το επιτρεψει να κανει κομματια του ταξιδιου και με ποδηλατο. 

Aυτη την στιγμή ο τρελοιταλός μετά απο 8 μερες κοπιαστικου ταξιδιου βρισκεται 33 χιλιομετρα μακρια από το Βερολίνο και περιμενουμε την τελευταια ενημερωση από το καναλι της Γιουβεντους σημερα για να δουμε αν τελικα τα καταφερε. 


Δειτε εδω ολο το ταξιδι του γιουβεντινου

Εσεις θα κανατε κατι παρόμοιο;

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Eφτασε τελικα ο παλικαρος! Πριν 3 ωρες το επίσημο καναλι της Γιουβεντους ανεβασε το τελευταιο βιντεο με την αφιξη του στο Βερολίνο!

    https://www.youtube.com/watch?v=5gNS-BFBm8s&index=9&list=PLamQuNkRTV0ez35jNcQkg0R6f5qFgBMOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή