2 επιλογές από την Jupiler Pro League (15/08/15)


Kαλημερα φίλες και φίλοι μου και χρόνια πολλα. Η 4η αγωνιστικη του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League ξεκινησε χτες με την Κλαμπ Μπριζ να τα βρισκει σκουρα απεναντι στην Κορτράικ. Προηγηθηκε με 1-0 στο δευτερο ημιχρονο αλλα ισοφαριστηκε στο '90 από γκολ του Σάκη Παπαζογλου (1ο του γκολ με την φανελα της Κορτράικ) για να παρει την αγχωτικη νικη με γκολ του Dieckx στις καθυστερησεις(φασεις και γκολ απο το συγκεκριμενο ματς αλλα και απ'όλα τα ματς καθε αγωνιστικης μπορειτε να δειτε στο LBS TV). Το σημερινο μενου περιλαμβανει 4 ματς. Για πάμε να δουμε τις επιλογες μας.


19:00 Μουσκρον Περουβελτς - Στανταρ Λιεγης
Χωρις βαθμο εχει παραμεινει η γηπεδουχος ομαδα μετα το περας 3 αγωνιστικών και συγκατοικει στην τελευταια θεση του πρωταθλήματος μαζί με τη νεοφωτιστη Λεουβεν. Μεχρι στιγμης μετραει 2 over 2,5 γκολ και 1 Under, ενω χαρακτηριστικο είναι ότι σε καθε ματς δεχεται απο τουλαχιστον 2 γκολ (2 απο Σαρλερουα και Σιντ Τρούιντεν και 3 απο Μαλίν). Η χρονια για την Μουσκρον αναμενεται να είναι πολύ δυσκολη και περιμενουμε να είναι μία από τις ομαδες που θα παλεψουν για την αποφυγη του υποβιβασμου. 

Τη δευτερη συνεχομενη νικη της στο πρωταθλημα πετυχε η Στανταρ την περασμενη αγωνιστικη επικρατώντας εντος εδρας με 1-0 επί της Βαασλαντ Μπεβερν με γκολ του Ρικαρντο Φατί στο δευτερο ημιχρονο. Στο Europa League ξεπερασε το εμποδιο της Ζελεζνιτσα και επόμενος αντιπαλος της θα είναι η Μολντε. Η Στανταρ Λιεγης αρεσκεται στο αμυντικο παιχνιδι εχει δεχτει μολις 3 γκολ σε 3 αγωνιστικες για το πρωταθλημα και 2 για το Europa League ενω και τα 5 επισημα ματς που εχει δωσει εχουν λήξει με Under 3,5 γκολ.

Τι θα παίξουμε; Η Στανταρ εχει και ποιοτικοτερο ρόστερ αλλα και εμφανιζεται καλύτερη σαν ομαδα από την Μουσκρον αυτες τις πρωτες 3 αγωνιστικες. Σε συνδιασμο με το γεγονος ότι παιζει αμυντικα και δεχεται ευκολα γκολ, εδω θα παμε με το κομπο του διπλου + Under 3,5 goals που μας προσφερεται σε απόδοση 2.45 

21:00 Λοκερεν - Μαλίν
Δεν εκμεταλλευτηκε το γεγονος ότι η Κορτράικ επαιζε με λιγοτερο παιχτη από το πρωτο ημιχρονο και εμεινε στο εκτος εδρας 0-0 την περασμενη αγωνιστικη η Λοκερεν συμπληρωνοντας 3 αγωνιστικες χωρις νικη (2 ισοπαλίες και 1 ήττα). Αν θελει να παλέψει για την εισοδο της στα play off I θα πρεπει απεναντι σε αντιπάλους του επιπεδου της Μαλίν να κανει νικες. 

Μετα από 2 σερι ήττες από Οστανδη και Κλαμπ  Μπριζ, Μαλίν νικησε την 3η αγωνιστικη με 3-1 την Μουσκρον Περουβελτς. Η νικη όμως ηρθε μετα κόπων και βασάνων με 2 γκολ στα τελευταια λεπτα της αναμετρησης. Οι φιλοξενουμενοι αναμενονται να είναι μια από τις ομαδες που θα παλεψουν για την σωτηρία. 

Τι παιζουμε εδώ; Θελει τη νικη απεγνωσμενα η Λοκερεν για να ανεβει τόσο η ψυχολογία της ομαδας όσο και για να βελτιωσει την βαθμολογικη της θεση. Πιστευουμε ότι ευκολα ή δυσκολα θα μπορεσει να το κανει απέναντι στην αδυναμη φαινομενικά Μαλίν. Η επιλογη μας επομενως για το συγκεκριμενο ματς θα είναι ο ασσος των γηπεδουχων σε απόδοση 2.40.

Συνοπτικα:
19:00 Μουσκρόν Περουβελτς - Στανταρ Λιεγης 2 & Under 3,5 goals (2.45) FT 1-1
21:00 Λόκερεν - Μαλίν 1 (2.40) FT 2-0

Καλή επιτυχία και στις δικες σας επιλογές!


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου